GEORGANISEERD VERHUIZEN


Wat is jouw vraag

Jij wilt of moet kleiner gaan wonen, maar hoe doe je dat met al die spullen? Je wilt eigenlijk je huis verkopen, maar het huis is zo vol. Hoe kan iemand daar doorheen kijken? Je wilt op een gestructureerde manier verhuizen, zodat het soepel verloopt. Je wilt spullen uitzoeken voor je gaat verhuizen. Je wilt hulp om je te begeleiden bij je gehele verhuisproces, want het is een te grote klus voor jou alleen.


Waarom wil je dat

Zodat je gestructureerd aan de slag gaat en daardoor minder tegen de verhuizing opziet. Zodat je in je nieuwe huis de spullen om je heen hebt die je om je heen wilt hebben. Zodat je overtollige ballast van spullen kwijt bent. Zodat je een nieuwe start in een nieuw thuis kunt maken.


Hoe gaan we het aanpakken

We doen het samen. Maar jij maakt de beslissingen. Stap voor stap gaan we door je huis. Sommige dingen kun je zo inpakken en over andere dingen moet een beslissing genomen worden. Ga je kleiner wonen? Dan gaan we op zoek naar de spullen die belangrijk voor je zijn om mee te nemen. Die gaan als eerste in de verhuisdoos. Zo zie je hoeveel spullen dat zijn en kunnen we kijken of er nog ruimte is voor minder belangrijke dingen. Wat niet mee kan, krijgt de plek die jij wilt: weggeven, verkopen of weggooien. Alles op jouw tempo en zoals jij het fijn vindt. Het voordeel van samen doen, is dat je in beweging blijft. Ook als je het even niet ziet zitten, zorgt Organiz4U ervoor dat je even pas op de plaats maakt voor de volgende stap gezet wordt.